Nå har du en spennende mulighet til å kjøpe en prosjektert enebolig fra Bo Mer Bolig AS. Denne boligen har en imponerende høy standard, og det beste av alt er at du har muligheten til å sette ditt eget preg på drømmeboligen din ved å velge farger og materialer, spesielt hvis du kjøper den i en tidlig fase.

Disse eneboligene bygges i samsvar med de nyeste byggestandardene som TEK 17 og leveres med moderne og stilfulle detaljer. Inne i boligen vil du oppdage en smart listløsning som kun finnes rundt gulvet og innerdørene, og dette gir et rent og moderne utseende.

Fargene inne i boligen er tidløse og moderne, og de svarte innerdørene gir en stilig kontrast. Belysningen er også nøye planlagt med utstrakt bruk av downlights for å sikre at hvert hjørne av boligen er godt opplyst.

Inne i boligen vil du oppdage en sjenerøs takhøyde på 2,7 meter i andre etasje, noe som gir en luftig og romslig følelse. Det er også lagt vekt på detaljer som stikkontakter, brytere og dimmere, som er levert i en elegant sort utførelse fra SG ARMATUREN AS.

En av de mest imponerende funksjonene i disse eneboligene er den romslige takterrassen, hvor du kan nyte gode solforhold og en fantastisk sjøutsikt. Terrassene har elegante glassrekkverk som gir en følelse av å være i ett med omgivelsene.

Boligens utside er kledd med termobehandlet tre som krever minimalt vedlikehold, slik at du kan fokusere på å nyte livet i stedet for å bekymre deg for husets utseende.

Disse boligene bygges fortløpende etter godkjennelse av byggetillatelse, og du kan være trygg på kvaliteten, da de blir nøye kvalitetssikret gjennom hele byggeprosessen av Soon Takst AS (som kontrollerer våtrom og lufttetthet) og Bo Mer Bolig AS (som overvåker byggkvaliteten). Dette gir deg den nødvendige tryggheten når du investerer i din drømmebolig.