Eiendommene har meget barnevennlig beliggenhet i et populært, nytt og attraktivt bomiljø på Skoglundkollen på Deør Skog i Son.

Det er gode solforhold fra morgen til kveld på de romslige takterrassene og herlig fjordutsikt. Det er umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder hvor du kan gå korte eller lange turer. Ta deg en joggetur, sykkeltur, eller skitur om vinteren når forholdene tillater at det blir kjørt opp løyper.

Pendlervennlig beliggenhet!

Kort vei til bussholdeplass med god kommunikasjon mot Sonsveien stasjon og Moss. tar du beina fatt er det ca. 15 min. gange til Sonsveien st. Ca. 10 min. gange ned til idylliske Son sentrum med sine sjarmerende gater, trehusbebyggelse og "sørlandske preg". Son sentrum er under stadig utvikling og det "gamle" torget er bygget opp igjen med brostein, uteplass og brygge. Det er også startet opp marked på torget i helgene slik at man kan få kjøpt diverse ting som f.eks. matvarer, lokale varer, antikviteter, klær etc.

Brygga langs sjøen har også blitt restaurert, og er blitt et utrolig nydelig sted, spesielt om sommeren. I Son sentrum finner du matbutikk, fiskebutikk med "dagens fangst", flere forretninger, kafeer, restauranter, gallerier, "museum" m.m. Om sommeren er det flere konserter og forestillinger på de forskjellige serveringsstedene. Ca. 10 min. gange på trygge gangveier til barnehager, barneskole og ungdomsskole. Vestby kommune byr på mange aktiviteter for store og små som 9 hulls Golfbane ved Kjøvangen (18 hulls bane er under planlegging), Son Miljøhestesenter, Son seilforening, teatervirksomhet, Son sykkelklubb, Fotball, håndball, slalåm og langrennsløyper i grevlingen om vinteren og mye mer.

Det er flere badestrender å velge mellom i Son og Vestby kommune. Bl.a. kan nevnes: Son stranda, med sine svaberg, gresslette og sandstrand for de minste. Skutebauen, Brevikbukta, Kjøvangen, Krokstrand, Emmerstadbukta med flere. Kyststien er også å anbefale for de turglade. Dersom du ønsker en liten spa dag, en bedre middag, treningsøkt eller en liten svømmerunde, har du Son Spa rett bortenfor Son stranden. Har du båt er det muligheter for øyhopping til bl.a. Sauholmen, Gjøva og Bile. Fra Son er det ca. 40 min med bil til Tigerstaden Oslo, ca. en time med bil til Svinesund. Moss og Vestby ligger kun ca. 10 min unna med bil, ca. 30 min. med bil til Ski.

Son er et idyllisk og spennende sted

Her får man alt fra naturskjønne omgivelser med sjøen og marka til aktiviteter for store og små - både sommer som vinter. Son kan skilte med flere gode restauranter og cafeér. Det er også stor satsning på klubbidrett i Son, bl.a fotball, seiling, tennis, golf og sykkel. Son har flere båthavner og det er mulighet å søke om kommunal båtplass i Vestby kommune.